spillerHelsingør mod Hillerød

Sådan kan weekendens vigtigste holdmatcher for de to bedste herrer-hold i Helsingør Golf Club sammenfattes. Helsingørs førstehold, som kæmper om at rykke op i den fineste række i Golf-Danmark, Santander-divisionen, ligger efter de 2 første spillerunder side om side med Hillerød med 2 sejre og 4 points. 
Lige så jævnbyrdigt er det mellem de to klubbers næstbedste hold i 3. Division. Her deler holdene også puljens førsteplads med 3 points hver.

De to klubbers bedste hold tørner ud mod hinanden fra morgenstunden lørdag i Helsingør. De næstbedste mødes samtidig på Hillerøds græs.

Holdånd bliver afgørende

Helsingør Golf Clubs spillende Elitechef Patrick Rasmussen forudser en tæt og spændende match for førsteholdet.

-Flere af Hillerød spillere har gjort det rigtigt godt individuelt på det seneste med sejre i Wiibroe Cup, Ecco Tour og Challenge Tour. – Derfor skal vi slå dem på vores holdånd, forudser Patrick. – Vi skal stå sammen og gøre hinanden gode.

Søndag spiller førsteholdet ude mod Asserbo.

Mogens Andersen, der er holdkaptajn for de næstbedste herrer, forudser ligeledes et tæt opgør mod Hillerøds næstbedste.

-Hillerød stiller nok med den professionelle Joakim B. Hansen på deres førstehold. Derved kan de forstærke deres næstbedste hold ved at rykke en af deres normale førsteholdsspiller ned. Derudover har de hjemmebane. Så det bliver svært. Vi skal spille op til vores absolut bedste for at vinde. Uafgjort kan vi også godt bruge.

Søndag spiller andet-holdet hjemme mod Fredensborg.

Damerne udi nøglekamp mod Asserbo 

Helsingørs bedste damehold, som indtager andenpladsen i deres pulje med 2 points, møder søndag Asserbos i det, der meget vel kan blive et afgørende opgør om at få lov til at spille om oprykning til den bedste række i Danmark senere på året. Både Smørum, som Helsingør møder hjemme lørdag og det sidste hold i puljen Kokkedal har således allerede et hold i damernes golf-superliga, Satanderdivisionen – og kan derfor ikke rykke op med et hold yderligere.

Selvom Helsingørs unge damehold besejrede Asserbo forholdsvist stort 9-3 hjemme i maj, forudser holdkaptajn Carsten Schmidt et meget svært opgør i Asserbo.

-Det bliver en helt anden opgave på Asserbos kuperede hjemmebane med mange ”blinde huller”, fastslår kaptajnen. - Pigerne skal helt sikkert spille op til deres allerbedste, hvis vi skal hente en sejr med hjem.
Lørdag møder Helsingørs bedste piger Smørum hjemme.

- Smørum har i mange år været vel nok landets bedste pigeklub, fortæller Carsten Schmidt. – De har mange dygtige talenter – ligesom vi selv har – derfor bliver det en meget spændende test for vores piger at måle sig op mod jævnaldrende dygtige golfpiger.

Kom selv og se…