Velkommen til info om banen.

I menuen i venstre er link til alle relevante oplysninger for spil på banen, baneguides, lokaleregler mm. menuer med + har under menuer som foldes ud ved klik.

 

Her under er en nyhedsblog om arbejde på banen, særlige forhold f.eks. vognforbud, midlertidig lokalregler/bladregel. lejeforbedring og lignende.

Reparation af slidte teesteder. (uge 38)

Så er vores dygtige greenkeepere igang med de tunge maskiner. Turen er nemlig kommet til en længe ventet renovering af damernes teested 2 og herrenes teested 5, som er taget under kærlig behandling. Se billeder nedenunder. Vi har valgt at gennemfører disse opgaver således at det er til så lidt gene for klubbens medlemmer og gæster som muligt. Andre teesteder vil også komme under luppen således der kan vurderes en passende tilretning af disse.

I næste uge (uge 39) er planen således:

Hvis vejret tillader det vil der blive topdresset, eftersået, og prikket greens.

Bemærk at når der arbejdes på green, vil der være opsat blåt flag på forgreen som der skal spilles til. I denne periode (3 dage hvis vejret holder er green at betragte som GUR, Ground Under Repair.)
Det vil blive opsat info skilt på 1. teested.

De sidste greens på par 3 banen vil også blive færdige i denne uge.

Ifølge diverse upålidelige vejrtjenester, så skulle der kunne klemmes sen-sommerens sidste varmegrader ud de næste par dage med temperaturer mellem 19 og ...21 grader, Celcius. Så vent bare med at gemme solcremen og bermudashortsne væk - der er masser af golf tilbage derude endnu.

For god ordens skyld - en høflig påmindelse om at huske at bruge din pitchfork til at rette
 nedslagsmærker på greens og lægge din tørv på plads, og benyt sandspandene på par 3 hullerne, og alle de andre selvfølgeligheder som gør at vi sammen kan få en endnu bedre golfoplevelse - på den flotteste bane i nordsjælland.

God golf,
Allan W, Baneformand

 daendenosv